Salesmanager Online Publishing | Vaste baan

 

 

Locatie: Haarlem
Type: vaste baan
Aantal uur per week: Full time
Tarief/Salaris: Uitstekend, op basis van matching met profiel

 

Salesmanager Online Publishing (Haarlem, fulltime)

Een groeipositie voor een ondernemende en innovatieve manager met een ruime ervaring binnen online publishing en advertising.

Ondernemend, daadkrachtig, energiek, innovatief en gemotiveerd. Dat is wat we bij Expatica zoeken in de nieuwe salesmanager. Je hebt leidinggevende ervaring en je wilt meer dan alleen sales aansturen, het beter laten functioneren van de hele organisatie is wat je drijft. Bij Expatica zijn er zo veel kansen dan wij een gedreven en energieke salesmanager zoeken die ons gaat helpen de kansen te verzilveren.

Salesmanager ‘plus’ bij Expatica in Haarlem

Als salesmanager heb je een veelzijdige rol: je bent de aanvoerder van het team, extern gericht, een netwerker en commercieel aan het ondernemen in een groeimarkt. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de kantoororganisatie en regisseur van het gehele proces van content tot conversie.

 • Je bent specialist in online publishing, een resultaatgerichte gesprekspartner voor adverteerders, mediapartners en andere partijen.
 • Je geeft leiding aan een team van 8 medewerkers allemaal gericht op sales of editorial en circa 8 freelancers die op afstand worden aangestuurd. Alles is er op gericht om de klant positief te blijven verrassen en verdere groei mogelijk te maken.
 • Er zijn twee aandeelhouders actief binnen Expatica die je helpen en coachen om vlot je draai te vinden en succesvol met het team te functioneren.

Expatica in een internationale groeimarkt

Expatica is een online nieuws en informatieportal en sinds de oprichting in 2000 een autoriteit in de niche markt voor expats en internationals. Er is een internationale community opgebouwd waardoor adverteerders graag aanhaken bij het netwerk van expats.
De organisatie is actief in 11 landen en de is ambitie dit aantal verder uitbreiden.
Er zij veel groeimogelijkheden, zowel op automatic trading als in B2B sales. Hiervoor heeft het huidige management extra slagkracht nodig, vandaar deze uitbreiding van het team!
Expatica heeft een slagvaardige manager met commerciële drive nodig die zorgt voor de executie van de plannen. Een positieve persoonlijkheid die helpt de groeikansen om te zetten in daadwerkelijke groei.

Expatica in Haarlem

Expatica is gevestigd in een charmant herenhuis in het sfeervolle oude centrum van Haarlem. Goed bereikbaar met het OV en een parkeergarage om de hoek. Veel medewerkers zijn zelf expat, dus de voertaal op kantoor is Engels. De sfeer is informeel, klantgericht en ambitieus.

We vragen best wat van je als Salesmanager bij Expatica

Uiteraard heb je een afgeronde hbo-of wo-opleiding in een relevante richting. Daarbij heb je minimaal 5 jaar ervaring bij een media agency, een online uitgever of als advertiser in een verantwoordelijke positie. Je kunt hierbij denken aan functies als marketingmanager, manager online advertising of salesmanager.
Collega’s werken graag met je en voor je, ondanks dat je veel van hen vraagt. Je ziet en benut kansen en stimuleert anderen dat ook te doen. Als je in de spiegel kijkt zie iemand met:

 • Veel energie en een positief kritische blik.
 • Een commerciële drive gericht op duurzame relaties.
 • Ambitie en het talent om dit om te zetten in succes.
 • Een gezonde dosis humor en optimisme.
 • Passie voor het vak en toe is aan deze stap.

En dan krijg je wat als Salesmanager bij Expatica

We bieden een unieke positie in een compacte internationaal gerichte organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarbij krijg je een modern pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij het bruto basissalaris is gemaximeerd op € 60.000 per jaar.
Verder kun je rekenen op:

 • Variabele inkomenscomponent op basis van resultaat
 • Extra bonus bij overtreffen van de doelstellingen
 • Laptop en telefoon
 • 25 vrije dagen

Persoonlijke procedure
We hebben de gehele procedure uitbesteed. Vragen kunnen beantwoorden worden en we ontvangen graag je cv met heldere motivatie. Bellen kan ook, stuur ook in dat geval een mail met je bereikbaarheid, dan kiezen we er even een geschikt moment voor.

 

Contactpersoon

Eelco Frijsinger

06 83983993

Share:
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail